L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 988
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.991

divendres, 12 de juliol de 2019

Neteja de baranes en la platjaL'ajuntament de Tavernes està procedint a la neteja de les baranes d'acer inoxidable que ha instal·lat fa poques setmanes en l'eixida a la mar al costat de Luna Park i Pintor Ribera. 

Els serveis tècnics municipals van detectar molta brutícia només acabar d'estar col·locades i ha procedit a una neteja general. La fotografia permet distingir la part superior, completament bruta i com tacada, de la part inferior on ja s'ha netejat.

Esperem que duren els efectes de l'actuació així com que els usuaris contribuesquen a la conservació.