L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.520
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 8.663

dimecres, 17 de juliol de 2019

PLENARI EXTRAORDINARI JULIOL 2019: S'aproven les retribucions per assistencia a òrgans col·legiats


El plenari de dilluns va aprovar per unanimitat de tots els grups la proposta de l’alcalde, Sergi González, la percepció que han de rebre els regidors per la seua assistència a les sessions dels òrgans col·legiats dels quals formen part.

En aquest apartat cal indicar que, tal como indica la llei Reguladora de les Bases de Règim Local, i està en el expedient, els membres de la corporació que tenen dedicació exclusiva o dedicació parcial no poden percebre cap quantitat per assistència a òrgans col·legiats de la corporació de què formen. 

És un aclariment que cal fer perquè en alguns llocs de la xarxa ja s’ha dit que cobraran el sou i, a més, els  plenaris i demés, cosa completament falsa. 

Així per exemple, en la passada legislatura els regidors Perfecto Benavent i Josep Llácer, que tenien dedicació exclusiva, ni tampoc Quique Chofre ni Noe Alberola, que tenien mitja dedicació, NO COBRAVEN res per l'assistència a plenaris o comissions.  

Un altre aclariment: Cal també indicar que en la passada legislatura el govern de Compromís tenia un total de 3 dedicacions exclusives, no 4, com també s’ha dit falsament. 

Les quantitats aprovades per a la legislatura 2019-2021 per assistència a sessions són: 

Per Ple 230 euros 

Per la Junta de Govern Local 200 euros 

Per la Junta de Portaveus 200 euros 

Per la resta d’òrgans col·legiats (comissions, etc) 100 euros.


Aquestes quantitat són les mateixes de la passada legislatura, però cal saber que qualsevol regidor per fer renuncia expressa de la quantitat que se li ha d’abonar per assistència a plenaris, comissions, etc.