L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.794
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:21.461

dijous, 4 de juliol del 2019

Tavernes vol recobrar la figura de la Fallera Major per al 2020



La Federació de Falles (FDF), tal com informa en el seu perfil de facebook, obre el dia 8 el termini perquè les interessades presenten la seua candidatura a ser fallera major de Tavernes per al 2020.

La FDF assenyala que "després d'elegir al president de la FDF per a l’exercici faller 2020, és moment d'elegir, de nou, a la màxima representant de les falles de Tavernes" i obri un termini per a presentar-se com a fallera major de Tavernes per a l’exercici 2020.

"La presentació de les candidatures aspirants serà el dia 15 de juliol en horari de 20 a 21 hores al local de la FDF Junta Local Fallera de Tavernes. Si estàs interessada en ser la FMT posa’t en contacte amb el president de la teua falla, amb el president de la FDF o la secretària i consulta les bases així com el model a presentar. Molta sort a totes les candidates" indica la FDF.

Fa un any que Tavernes no compta amb la figura de fallera major per representar les falles valleres i és voluntat de la nova executiva que presideix Ximo Pons de que Tavernes recupere aquesta figura.

La passada edició de les festes josepines no va comptar amb aquesta figura tan important en la festa per no haver-se presentat cap candidata. ¿Tornara a ocórrer o enguany si que hi haurà falleres disposades a assumir eixe paper?