L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.445
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 31.722

dissabte, 13 de juliol de 2019

Exposició d'artistes de Taiwan a l'Espai d'Art del Carrer La TalecaL'Espai d'Art del carrer Sant Francesc,22 (conegut popularment com Carrer de la Taleca) i organitzat per l'artista local Xaro Bonilla Goikoetxea ofereix una mostra-exposició formada per 82 obres d'artistes i catedràtics de diverses universitats de Taiwan, i on participen també algunes galeries.
 
Xaro Bonilla amb regidors del govern municipal en l'exposició

Una exposició molt recomanable que es pot visitar fins el dia 17 en horari de 19 a 21 hores i que es va inaugurar fa uns dies amb la presencia de la regidora de Cultura, Encar Mifsud, i regidors del consistori.

Us oferim una petita mostra del que podreu contemplar en l'exposició