L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.297
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 22.741

dimecres, 24 de juliol de 2019

Continuen les tasques de pintar banquets: ahir va ser el Passeig ColomL'Ajuntament de Tavernes continua la tasca iniciada de pintar els banquets i altres elements urbans construïts en formigó, amb la qual cosa elimina les taques, alguns escrits i graffitis fets sobre tot en els bancs i les restes d'algun coet.

 

Aquest dies hem pogut observar com l'equip de pintura treballava en el Passeig de Colom majorment, i el resultat el podeu vore en les fotografies que publiquem. També hem observat que s'han pintat elements en l'Avinguda de Germanies, prop de la Bienpagà. 
Cal pensar que amb l'avanç dels dies, arribara les actuacions de pintura a totes les zones urbanes on hi ha bancs amb aquestes característiques.