L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 5 de juliol del 2019

Sergi González serà nomenat alcalde de Tavernes en el plenari d'avui a les 20 hores



Sergi González serà elegit avui com a alcalde de Tavernes en el plenari extraordinari que hi ha convocat per a les 20 hores. La fotografia superior ens mostra el candidat de Compromís en el moment de prometre el carrer en el plenari de constitució de l'ajuntament el passat 15 de juny.

Sergi González rebrà amb total seguretat els 8 vots del grup municipal de Compromís i seria elegit en ser la llista més votada, però  igualment pot rebre els 2 vots del PSOE o aquest partit abstindre's en un gest polític que vindria a confirmar que les converses entre les dues formacions avancen per bon camí, tal com es dona a entendre en cercles polítics de les dues formacions.

Més complicat, per no dir impossible, seria una coalició de la resta de partit i que sume els 9 vots que calen per a la majoria absoluta, una possibilitat que en el seu dia ja van descartar els socialistes en la premsa dient que no votarien un partit de dreta i el partit popular manifestarà també la renuncia a un acord quadripartit.

Tal com vam informar, el plenari té com a primer punt de l'ordre del dia la presa de possessió com a regidor d’Emili Enguix, de Compromís, atés que la regidora Pilar Ausina,  que havia d’ocupar el lloc deixat vacant en el consistori per Jordi Joan,  ha renunciat al càrrec. Aquesta presa de possessió es produirà si la Junta Electoral de Zona ja ha expedit la credencial al seu favor abans de la celebració del plenari.

La sessió s'iniciarà presidida per Sergi González en qualitat d'alcalde en funcions, per ser el primer tinent alcalde, però una vegada confirmada la seua condició de candidat, passarà a ocupar el seient de la bancada de Compromís i Josep Llácer, com a segon tinent alcalde passarà a presidir el plenari durant l’acte de votació, que podrà ser secreta o a mà alçada, segons determinen els grups municipals.