L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 25 de juliol del 2019

Jornades de promoció del tenis platja

 
Aquests dos dies passats, el 23 i el 24, s'han celebrat unes jornades de promoció del tenis.platja que han servit a manera d'escalfament del campionat que es jugarà el pròxim dissabte, dia 27 de juliol.


Al llarg dels dos dies els xiquets i xiquetes han pogut practicar amb distintes partides, on han participat jugadors de les diferents categories (benjamins, alevins i infantils).


L'activitat ha tingut lloc en 4 pistes muntades entre l'escala de l'edifici Aquarium i Sant Isidre, de la platja vallera, amb un total de 45 parelles participants, cosa que ve a demostrar que aquest esport té cada dia més acceptació.



El campionat del pròxim dissabte començarà a les 10 del mati, i es confia en acabar sobre les 19 hores. Serà un campionat on poden participar totes les categories, des de benjamins fins a adults.