L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 27 de juliol del 2019

Atenció amb el foc: Estem i demà també estarem en risc màxim

Estem en el màxim risc d'incendis forestals. Cal extremar les precaucions i, sobre tot, amb aquests dies com avui, quan  el ponent abrasidor és un element que dispara més encara el risc  i dificulta el control d'un possible incendi.

El màxim de risc, com podeu comprovar amb l'avís del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, s'estén també per a demà, diumenge 28 de juliol.

Recordeu: si detecteu un incendi cal avisar immediatament al 112, Centre de Coordinació d'Emergències.  De vegades una prompta informació i consegüent actuació dels efectius contra incendis evita una catàstrofe.