L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de juliol del 2019

Avui jornada de "Tavernes solidària" dedicada al programa "Vacances en Pau"



Tot a punt per a celebrar la jornada "Tavernes solidària" que, organitzada per la regidoria de Serveis Socials i Cooperació, té lloc avui dissabte amb la participació de les entitats que formen el teixit associatiu de la nostra ciutat. 

El lloc de l'activitat és la zona on es munta l'escenari del Festival Iboga, ara convertida en una catifa verda, i allí s'ha instal·lat una carpa i al seu costat un escenari, amb les corresponents cadires, per a les activitats de rebuda a partir de les 19 hores dels xiquetes i xiquets sahrauís del programa "Vacances en Pau" que passen l'estiu a tot el territori valencià, per gaudir i regalar-nos molts somriures.

Cal indicar que a  la Goleta hi haurà després diversos jocs i tallers i ja de nit continuarà l'activitat amb un sopar a bon preu a benefici de ACAPS la Safor. 

La vetlada servirà per celebrar el "II MajorFest" i estarà amenitzada per la música d'Acustic Experience, que ens traslladarà a l'època dels 60, 70 i 80.




La Regidoria de Serveis Socials i Cooperació ha preparat tota una jornada on menuts i grans podran gaudir i conscienciar-se, informar-se de la gran tasca que realitzen les nostres associacions i ONGs.