L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 28 de juliol del 2019

Els alumnes del taller "Labora" milloren el passeig República de Malta



 Els alumnes del Taller d’Ocupació "Labora" estan actuant en els jardins de l’Avinguda de Malta amb l’objectiu de corregir alguns del problemes que tenen les zones enjardinades des del mateix moment de la seua construcció.


Els alumnes del taller intenten corregir l’arrossegament de terra que es produeix des del jardí al carrer quan plou, sobre tot copiosament. No és estrany vore el carrer i vorera, després de ploure, amb una fina capa de fang, que a més d’embrutar pot resultar perillosa perquè es relliscosa.


Aquesta actuació és una de les moltes que vénen realitzant els alumnes del Taller d’Ocupació “Labora” i que, com hem indicat en altres ocasions, s’han dedicat majorment a corregir passos de vianants transformant-los en accessibles segons la normativa actual, essent les últimes actuacions  al Carrer Vergeret, Lluís Vives, Alfàndec i les de la zona i voltant de l'edifici de Correus i accés al Passeig de Lepant.