L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dimarts, 9 de juliol de 2019

El dia 13 activitat solidària amb ACAPS Safor i celebració de la "II MajorFest".El proper 13 de Juliol, dins de la jornada "Tavernes solidària" tenim una fita important amb tot el teixit associatiu que envolta l'activitat vallera. En aquest cas serà la rebuda a partir de les 19 hores dels xiquetes i xiquets sahrauís del programa "Vacances en Pau" que passen l'estiu a tot el territori valencià, per gaudir i regalar-nos molts somriures.

A la Goleta hi haurà després diversos jocs i tallers per continuar de nit amb un sopar a bon preu a benefici de ACAPS la Safor. Ens acompanyarà la música d'Acustic Experience, que ens traslladarà a l'època dels 60, 70 i 80, en el "II MajorFest".

La Regidoria de Serveis Socials i Cooperació ha preparat tota una jornada on menuts i grans podran gaudir i conscienciar-se, informar-se de la gran tasca que realitzen les nostres associacions i ONGs.

Cap comentari: