L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 988
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.991

dimarts, 23 de juliol de 2019

Els vandals destrossen taules i bancs en el Clot de la FontLes fotografies no deixen lloc per a dubtes i parlen molt clarament dels tipus de veïns/veïnes amb qui ens toca conviure, personatges anònims de qui no coneixem nom ni cognoms, ni cares, ni adreces però si que coneixem i patim les seues malifetes.

Aquest és l'aspecte que presentaven ahir dilluns les taules i bancs del Clot de la Font: destrossats a cops no sabem si de alguna ferramenta pesada, tipus una maça, o a colps de cudols arreplegats de la muntanya pròxima.

Siga com siga la manera com ho han fet, els efectes estan a la vista. Lamentable el poc sentit cívic i el poc respecte que tenen a les instal·lacions que beneficien tota la ciutadania. I actuen així, i damunt es vanagloriaran de la seua covardia. sense segurament pensar que el manteniment i/o  la reparació ixen de les arques municipals, i a eixes arques tots contribuïm amb els impostos.