L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 31 de juliol del 2019

El campionat "12 hores de futbet" en categoria infantil s'ha celebrat als camps de la Goleta.



La zona esportiva de la Goleta va acollir ahir dimarts les “12 hores de futbet” en la categoria infantil amb la participació de 9 equips i un total de 60 xiquets. Cal indicar que demà dijous, dia 1 d'agost, es jugaran les 12 hores però en les categories aleví i benjamí.


El campionat, com estava anunciat, es va iniciar a les 10 del matí, quan es van jugar els partits de la fase de grup, i es va deixar per a la vesprada les semifinals i la final.


El resultat final ha estat:

Primer: Team Morcilla
Segon: Team Jamón York
Tercer: Jumpers
Quart: Bouets
Els dos primers equips han rebut trofeu, medalles i diversos regals, mentre els tercers i quarts han estat obsequiats amb regals .
La Regidoria d’Esports, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, un any més ha organitzat el torneig que ha comptat amb la col·laboració de Cafeteria Murciano, Atmosfera Sport i Aguas Lanjarón.