L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de juliol del 2019

Pintura dels banquets del Passeig de Lepant i de Colom


 L'Ajuntament de Tavernes està procedint a pintar els banquets i altres elements urbans construïts en formigó, per tal d'eliminar taques, graffitis i inscripcions.



Aquest mateix matí podíem observar ja el resultat dels treballs efectuats en el Passeig Lepant, unes tasques que després continuaven amb el Passeig de Colom.




Els treballs s'emmarquen dins d'un pla de millora i neteja d'espais públics, on també s'inclou la neteja per exemple de mur de defensa de la població.