L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 17 de juliol del 2019

El nom de la fallera major 2020 de Tavernes es donarà a conéixer el divendres, dia 19



La Junta Local fallera ha anunciat en el seu perfil de facebook que, una vegada acabat el termini per a presentar les candidatures a Fallera Major de Tavernes 2020, es pot considerar que la figura de fallera major del poble, s’ha recuperat en haver-se presentat tres candidatures. 
A partir d’ara es el moment de comptabilitzar totes les puntuacions perquè el pròxim 19 de juliol es donarà a conéixer a la que serà la màxima representant de les Falles 2020, acte que tindrà lloc a partir de les 20 hores al saló de plenaris de l'Ajuntament de Tavernes. 
L’alcalde, Sergi González, farà la telefonada a una de les tres candidates i li comunicarà la decisió, i tot seguit, com venia essent costum, serà proclamada eixa mateixa nit en l’acte que encapçalarà l’alcalde valler, president de la Junta Local Fallera i demés membres de la corporació.  En la fotografia superior, publiquem l'última telefonada de l'aleshores alcalde Jordi Joan a l'elegida com a fallera major 2018.
El nom de les aspirants no es fan públics per tal que siga sorpresa fins el divendres. Cal tindre en compte que per elegir la fallera major es valoren el temps de fallera, càrrecs de responsabilitat que ha tingut en la seua falla, implicació en la festa i temps de pertinença a la mateixa Junta Local. 
També s’ha informat que el dilluns pròxim es presentaran en la Junta Local Fallera les recompenses als fallers i falleres de l’exercici 2020. Seran més de 200 fallers/falleres les que rebran el distintiu d’argent, or, fulles de llorer o diamants. 
Dilluns, presentarem en la JUNTA CENTRAL FALLERA les recompenses dels fallers i falleres per al proper exercici 2020. Més de 200 fallers/es de Tavernes rebràn el 2020 algun distintiu d'argent, or, fulles de llorer o diamants
L'última proclamació d'una fallera major va ser en el 2018

Dates de les proclamacions falleres 
La Junta Local ha donat a conèixer les dates de proclamacions falleres, que s’iniciaran amb la de la fallera major de Tavernes. Recordem que eixe ordre, que es rotatiu segons anys, marca també el de la desfilada de la Cavalcada del Ninot i altres aspectes fallers.

Aquesta és la relació: 
9 de Noviembre de 2019     Fallera Major de Tavernes de la Valldigna 
16-17 de Noviembre de 2019     Falla Cambro 
23-24 de Noviembre de 2019     Falla Passeig
30 de Noviembre – 1 de Diciembre de 2019      Falla Portal de la Valldigna
18-19 de Enero de 2020     Falla La Dula 
25-26 de Enero de 2020     Falla Prado
1-2 de Febrero de 2020     Falla La Via