L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.429
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 32.489

diumenge, 7 de juliol de 2019

Exposició del col·lectiu "L'Art de la Vall" en el monestir de Simat

 
El col·lectiu d'artistes de la Valldigna englobats dins de l’associació "L’Art de la Vall" ens ofereix una mostra variada, amb diversos  estils, tècniques i suport material, de la seua producció artística en una exposició que es va inaugurar ahir en la sala refectori del monestir de Santa Maria de Valldigna.
 


L'exposició presenta obres de 20 artistes expositors dels pobles de la Valldigna i es podrà visitar fins el dia 16 d'agost en horari de 9 a 14 hores pel matí i de 17 a 20 hores per la vesprada. 


Però millor que explicar en detall el contingut i lloar obra per obre, en aquest tipus d'esdeveniments sempre és més aconsellable visitar l'exposició perquè una vegada més es fa realitat realitat allò que una imatge val més que mil paraules. No s'ho podeu perdre.

Us oferim un petit tast del que podreu trobar a l'exposició.