L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 988
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.991

dissabte, 6 de juliol de 2019

Sergi González, nou alcalde de TavernesSergi González, de Tavernes, de 35 anys, és enginyer i màster en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València.  Des del 2006 ha treballat en les empreses de tecnologia, la valenciana  DS2;  Marvell, multinacional americana que cotitza en el Nasdaq i en Maxlinear, multinacional americana que  cotitza a la borsa de Nova York.

El nostre alcalde és una persona molt vinculada als moviments associatius, sobretot relacionats en l’esport des de fa 10 anys: ha estat president del Club d’Atletisme la Valldigna i ha exercit responsabilitats de directiu fins fa poc en la UE Tavernes.


Persona que, tots aquells que el coneixen bé i han tingut un tracte més continu en les associacions valleres, venen a coincidir entre les seues qualitats el ser intel·ligent, modest, afable i familiar en el tracte i sobretot, molt pròxim i amb una innegable capacitat de treball i esperit de col·laboració.