L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de juliol del 2019

Tavernes va acollir la "I Trobada de Boixets"


 

Tavernes va acollir ahir per la vesprada la “I Primera Trobada de Boixets" a la nostra ciutat, amb una ampla presència de boixeters/res arribats de moltes poblacions cas de Favara, Llutxent, Castelló de Rugat, Pucol... o de la nostra comarca com Gandia i Oliva, totes persones que practiquen aquesta art tèxtil, amb estima i fins i tot amb passió.




L’alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, va ser l’encarregat d’inaugurar la trobada acompanyat de regidors del consistori. Una trobada on poguérem vore mostres reixides d’un art ancestral i que és capaç d'elaborar filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.

El sopar de germanor a la boqueta nit va cloure l'acte. 





I cal felicitar a l’associació de Tavernes, organitzadora de la trobada, i també a la gent que la pràctica perquè amb la seua pràctica l’art de la punta al coixí, randa o boixets, que amb eixos noms també és conegut, té supervivència.

Al nostre facebook podeu trobar un reportatge fotogràfic amb totes les fotografies sobre la trobada que, al igual que les fotografies d'aquesta notícia, no són nostres sinó totes les facilitades per l'associació.

 https://www.facebook.com/lacotorradelavall.noticies.3