L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 988
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.991

dimecres, 10 de juliol de 2019

Festa del Santíssim Crist de la Sang avui dimecres, 10 de juliol.
Els carrers que formen la barriada del Crist, al voltant del Calvari, celebren avui dimecres com ja és tradició secular, les “Festes del Santíssim Crist de la Sang” amb diversos actes populars que busquen també conservar els llaços d'amistat entre els veïns de la barriada.
 

La programació la podeu consultar en la imatge que il·lustra aquesta notícia, on s’ha anunciat a les 11 del matí la pujada del Santíssim Crist de la Sang a l’ermita del Calvari, seguida de jocs infantils a la Placeta del Tio Julio. A la vesprada hi ha la baixada del Crits i processó des de l'ermita del Calvari, a la qual seguirà un sopar al carrer.