L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de juliol del 2019

L'Ajuntament habilita el pàrquing de l'entrada de la platja (Sector 6)


La regidoria d'Urbanisme que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, ha aconseguit arribar a un acord amb els propietaris dels terrenys del Sector 6 de manera que, després d'uns anys sense poder utilitzar-lo, aquest estiu es podrà usar com aparcament de vehicles.

Aquest nou aparcament es troba situat només entrar a la platja de Tavernes, al costa de la Torre de Guaita, amb la qual cosa no cal ni dir el benefici que poden trobar els visitants de trobar lloc d'aparcar en una zona molt cèntrica de la platja. 


Aparcament Carrer Illes Balears (Calipso) 2.875 m2 obert en la passada legislatura

L'Ajuntament habilita un total de 2.700 m2 en aquest aparcament gratuït, superfície que cal sumar als més de 40.000 m2 d'aparcament gratuït que el govern de Compromís ha habilitat des del 2011, any en que es accedir a l'alcaldia i govern de la ciutat. Anteriorment, hi havia habilitats només 18.500 metres d'aparcament gratuït, amb la qual cosa, si fa no fa, s'ha incrementat un 222% en aparcaments amb govern de Compromís.