L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 de juliol del 2019

Càritas organitza la Fira del Llibre Solidària en els actes de la Fira de Sant Jaume


 
Càritas Interparroquial de Tavernes organitza un any més la “Fira Solidària del Llibre d’Ocasió” que tindrà lloc a l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes dins dels actes de la XXV Fira de Sant Jaume de Productes Valencians entre els dies 20 i 25 de juliol. 
 
Són ja vuit anys seguits els que Càritas celebra aquesta fira ocupant un estand propi gràcies a la col·laboració que rep des de l’Ajuntament i que permet a l’entitat fer possible el compromís social de millorar aquest món. 
 
Les campanyes d’ajuda solidària de Càritas es marquen dins de la premissa “Escoltar, respondre i alliberar” i estan dirigides a persones més vulnerables de la nostra societat i que amb el recolzament de tots i mitjançant accions de conscienciació com aquesta Fira del llibre poden arribar a fer-ho possible. 
 
La doble acció solidària de la fira, aportant llibres a Càritas al llarg de l’any i acudint ara a comprar-los, permet adonar-nos d’una gran realitat : molta gent, fent xicotetes accions, poden fer grans coses. 
 
Caritas ha agraït el recolzament i anima als veïns a participar.