L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 12 de juliol del 2019

La Policia Local rescata de les Creus un senderista i la seua mascota


Ahir per la vesprada/nit la Policia Local de Tavernes i els bombers van efectuar el rescat d'un senderista i la seua mascota que havien  resultat ferits al cim de la muntanya de les Creus. 

L'operació de rescat es va allargar més de 3 hores a causa de la dificultat d'haver de transportar a l'animalet ferit. Cal esmentar també l'operació que va tindre lloc el passat dissabte, 6 de juliol, on van ser rescatats dos senderistes de la Via Ferrata "Les Marujes" amb l'actuació meritòria d'un agent del cos de la policia local de Tavernes. 

Atenció als afeccionats al senderisme en les practiques de la Via Ferrata "Les Marujes": la via esta tancada per manteniment. Cal abstenir-se del seu ús.


I uns consells: estem a l'estiu,  en dies on damunt fa molta calor i per tant la pràctica de senderisme s'ha de preparar primer amb:un bon equip, que tinga en compte l'oratge canviant, que pot haver calor i tronades en poques hores, i cuidar sobre tot la possible deshidratació. 

Un altre consell és evitar les ascensions o marxes en solitari: sempre en grup i avisar de bestreta a algu familiar o amic de la ruta prevista, hora de tornada i qualsevol altre detall que puga ajudar en cas de necessitats.

La Valldigna és un paradís per als senderistes per les rutes i la grandiositat dels paisatges, però hem d'anar en compte per gaudir-los.