L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de juliol del 2019

Tavernes ja té fallera major per al 2020: Cristina Martí Martínez, de la falla Prado, ha estat l'elegida

 
 Cristina Martí i Martinez, de la falla Prado, ha estat elegida com a Fallera Major 2020 de Tavernes. Cristina ha acceptat el nomenament en rebre la telefonada de l'alcalde i president nat de la Federació de Falles local, Sergi González. 


 La Junta Directiva de la FdeF, presidida pel president nat i alcalde valler Sergi González i el president efectiu, Ximo Pons, amb els membres de la corporació municipal s'han reunit en el saló de plenaris de l'Ajuntament. Com a testimonis de l'acte de telefonada, i amb una gran expectació, els presidents i molts membres de les sis comissions falleres de Tavernes. 

Aplaudiments en acceptar Cristina Martí el nomenament, i després els actes emotius de les felicitacions i abraçades, i content general de les falles valleres que veuen com, després d’un any sense haver tingut la màxima representació de la festa a la ciutat, es recupera aquesta figura gràcies també al treball i interès de la Junta Local Fallera i del seu president Ximo Pons. 


Per si alguna persona no la coneix, vos contem un poc més de qui serà la màxima representant de les festes josefines al nostre poble.

Cristina és fallera des de menuda, prové d'una família molt fallera, molt arrelada al món faller i on podem destacar que això ho comparteix amb els seus pares, que foren membres fundadors de la falla Prado. De fet, la reunió fundacional va tindre lloc en la papereria que regentava el seu pare.

 Al seu currículum faller podem vore un poc de tot, des de ser fallera major del Prado fins a formar part de la cort d'honor de la fallera major de Tavernes fa uns anys. En la falla Prado ha desenvolupat una activitat incansable i ha estat l’ànima de moltes activitats, però cal indicar que el que més li agrada és la delegació de festejos. Fallera incansable, festera, guapíssima, responsable, treballadora, simpàtica i sempre apunt per a qualsevol feina fallera. 
Si de sempre ha viscut les falles amb una especial intensitat, no cal ni dir com les viurà les properes, quan representarà tot Tavernes. 

Des d’ací li desitgem tot el millor i li donen l’enhorabona!