L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.452
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.826

dissabte, 27 de juliol de 2019

Avui "I Trobada de Boixets" a Tavernes a l'Avinguda de la MarinaTavernes, i més en concret la platja a l'Avinguda de la Marina, acull la "Primera Trobada de Boixets" i es confia tinga una ampla presencia de grups arribats de fora de la nostra ciutat.

El cartell anunciador ja informa dels actes previstos, i que començaran a les 18 hores de la vesprada, un berenar a les 19 hores i sopar i tancament de la trobada a partir de les 21'30 hores.

La trobada serà una bona ocasió per conéixer aquesta art tèxtil (també coneguda com a la punta al coixí, randa o boixets) que és capaç d'elaborar filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.