L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.445
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 31.722

divendres, 19 de juliol de 2019

El valler Jaume Grau ja exerceix com a jugador del Lugo, a la Segona Divisió


El valler Jaume Grau ja exerceix com a jugador del Lugo, on ha arribat a préstec de l'Osasuna, que l'havia fitxat del Castilla, el filial del Reial Madrid. 
El fitxatge s'ha fet sense cost per als navarresos i el Reial Madrid, club d'origen, es guarda el 50% d'una futura venda. mentre el club de Pamplona estiga a la primera divisió, la clàusula serà de 15 milions.
.
El migcampista valler jugara fins acabament de temporada i en la presentació va indicar que “estic molt content d'estar a Lugo”, alhora que va afirmar que “em vaig decidir pel Lugo perquè és un bon lloc per a créixer com a futbolista”. També va reconéixer que tant Lazo com Antonio Martínez li van parlar “molt bé del Lugo com a equip i del seu vestuari”.
També va reconéixer que “la principal diferència entre Segona B i Segona és la velocitat i el físic”, però va afirmar que “estic ja desitjant debutar en aquesta categoria”. Finalment, va tindre paraules d'agraïment tant per als companys, que “m'han rebut molt bé” com per a la ciutat de Lugo, de la qual va destacar que “el poc que l'he recorreguda de moment m'ha semblat encantadora”.