L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 de juliol del 2019

Demà dimarts a les 22 hores cine familiar a l'arena, davant la Porta del Sol



Demà dimarts, 16 de juliol, dins del programa "Cine a les platges" del Patronat de Turisme de València en col·laboració amb la regidoria de Turisme, es projectarà a partir de les 22 hores a l’arena de la platja en la zona de la Porta del Sol la pel·lícula “Peter Rabbit", cinema d’animació apte per a tota la família.

La platja de Tavernes continua un any més apostant per aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, que es realitza a diverses localitats del litoral valencià. L’experiència cinematogràfica a l’aire lliure es podrà gaudir gràcies a una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.
 
 
 
 "Peter Rabbit" és una pel·lícula del 2018, amb una durada de 95 minuts dirigida per Will Gluck sobre una adaptació del llibre de Beatrix Potter, on tracta la història d'un conill rebel i molt revoltós que vol fer-se en el control de l'hort d'un granger. 
 
Peter Rabbit no és un conill qualsevol. És un rebel entremaliat i aventurer que vist camisa blava i no porta pantalons. Peter viu al costat de la seua família i amics, un grup variat d'animals que inclou fins i tot a una rabosa. Tots ells faran de les seues en la granja dels McGregor, lloc en el jardí del qual disposen de deliciosos vegetals. Però la disputa de Peter amb el Sr. McGregor (Domhnall Gleeson) s'intensificarà més que mai ja que tots dos competeixen per l'afecte de Bea, (Rose Byrne), una amant dels animals de bon cor. La festa animal ha començat, i això és sol el principi.
 
Aquesta adaptació contemporània, mescla d'acció real i animació, dels contes clàssics de Beatrix Potter està dirigida per Will Gluck, i compta amb els actors Rose Byrne i Domhnall Gleeson. 
 
En la versió en castellà, la pel·lícula compta amb les veus de Dani Rovira com Peter Rabbit, a més de Belén Cuesta i Silvia Abril que donen veu a les bessones Pelussa i Patufeta.