L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de juliol del 2019

La Policia Local du a cap una campanya de control de velocitat al casc urbà i la platja



Les nombrosos queixes dels veïns per l'excessiva velocitat de molts vechicles que circulen pels carrers de la ciutat ha obligat a la Policia Local a emprendre una campanya de control de velocitat mitjançant radar, iniciada ja, i que tindrà una durada de tres mesos.

Un vehicle municipal cedit per la Direcció General de Trànsit serà l'encarregat d'efectuar els mesuraments de control situant-se en distint punts de la ciutat i de la platja per tal de comprovar si compleixen l'ordenança municipal respecte a la velocitat dels vehicles dins de la zona urbana, casc de Tavernes i platja.

La vigent ordenança de trànsit municipal és molt clar: la velocitat màxima dins del casc urbà és de 30 km/hora mentre que per la comarcal Tavernes-Llíria CV-50, la travessera de la ciutat i que forma les avingudes de Germanies i de la Valldigna, la velocitat màxima és de 50 km/hora.

No hi haurà controls fixos, i les mesures de velocitat es podran fer de manera aleatòria pel mati o la vesprada en aquells carrers que, potser degut a les seues circumstancies de tindre major amplada de via, són on els conductors incrementen la velocitat. Entre aquests carrers es troben a Tavernes ciutat les dues avingudes ja citades, però també carrers com la Dula, Avinguda de Marjaletes, Carrer Sant Antoni, o zones dels Sequers i pròxims al Passeig de Colom mentre que a la platja es notori en l'Avinguda de la Marina, Carrers Jaume II i les Barques, o Blasco Ibañez o el Passeig de la Goleta.

La intenció de la campanya que durara tot l'estiu no és sancionadora, sinó preventiva i es busca més conscienciejar de la necessitat de respectar les velocitats per seguretat dels propis veïns, d'ací que la mateixa Policia Local ha tingut interés en donar a conéixer la seua realització i que els conductors actuen com cal.

Recordem que superar la velocitat màxima marcada en zona urbana, a més de la corresponent multa, pot dur aparellada la pèrdua de punts.