L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de juliol del 2019

PLENARI EXTRAORDINARI JULIOL 2019: S'aprova el regim de plenaris ordinaris


El plenari de dilluns passat va aprovar per unanimitat el regim de sessions ordinàries de l’Ajuntament en ple i de les reunions de la Junta de Portaveus dels partits amb representació municipal.

La potestat de convocar el plenari i determinar l’ordre del dia és de l’alcalde, per llei. Les sessions ordinàries del Plenari seran el primer dilluns hàbil de mes, a les 20 hores, en la Sala de Plenaris municipal.

Si és festiu, es trasllada la sessió al dimarts, amb la possibilitat de determinar un altre dia. El mes de setembre, de celebració de les Festes del Poble, no es convocarà ple ordinari. 

Els plenaris es pagaran a 230 euros per regidor i sessió, excepte alcalde i els regidors amb dedicació..

Els plens extraordinaris de pocs minuts i de tràmit, es cobraran o no? 

Els plenaris extraordinaris els convoca l’alcaldia. L’alcalde Sergi González s’ha compromés a consensuar prèviament la necessitat i la data i hora.

No es va determinar si es cobraran o no els plenaris extraordinaris. Es poden no pagar... si els regidors en renuncien al cobrament. Les sessions extraordinàries es convoquen per motius molt concrets, normalment ratificació urgent d'acords per qüestions administratives, aprovar tràmits a punt d'expirar, sol·licitud de subvencions, etc. No  solen durar més de 5 minuts en ser d'un sol punt i de tipus resposta directa: s'aprova sí o no.


Junta de Portaveus 

La Junta de Portaveus es reunirà el quart dia hàbil anterior a la celebració de la sessió ordinària del Plenari de l’Ajuntament, per tal de conèixer expedients conclosos a incorporar en els assumptes de l’ordre del dia. L'alcaldia pot prendre coneixement de les proposicions, mocions, vots particulars, esmenes, precs, preguntes i mocions de control que els portaveus tinguen intenció de formular davant el Ple.

La reunió de Junta de Portaveus es pagarà a 200 per portaveu i sessió.