L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 22 de juliol del 2019

No hi ha manera: Per alguns millor deixar els trastos tirats al carrer que avisar l'Ajuntament


Avui no era dia de passar a arreplegar trastos. Però això tampoc importa a alguns. En lloc de telefonar avui dilluns a l'Ajuntament i concertar l'arreplegada de dimarts, millor ho deixem al costat del contenidor i.... ¡ja s'apanyaran els de la neteja! 


Igual han pensat que és massa faena avui de mati, haver de telefonar a l'Ajuntament o anar personalment, que només són cinc minuts des del Passeig Lepant, i, encara que ho hem dit moltes vegades ho tornem a repetir: el servei gratuït passa per endur-se aquestes coses. Ja ho sabeu, el servei s'ofereix en el poble i en la platja.

Agraïm les fotografies, que segons ens diuen s'han fet aquest matí.