L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de juliol del 2019

La xarxa ens ha deixat perplexos

La nostra missió de fa 11 anys és informar, però alguns diuen que tergiversem. En això darrer no n’estem d’acord, perquè una cosa és ben certa: mai ningú ha demostrat que hagem fet una informació falsa. Ni ens han denunciat. Podran agradar o no les nostres informacions, però mentides cap.

Sembla ser que hi ha coses que no agrada que se li explique a la ciutadania. Com per exemple que l’oposició ha obligat a Compromís a disminuir les percepcions de dos treballadors, el cap del Gabinet d’Alcaldia en 4000 € i les del cap de Comunicació i Protocol en (2000 €. Igual no ha agradat que hagem informat amb detall que mentre l’oposició rebaixa sous de treballadors, no té cap problema en aprovar la creació d’una cinquena comissió informativa: més cost a les arques municipals de 900 euros per sessió i comptant amb una mitjana d’11 a l’any, tantes com plenaris ordinaris, el cost anual en assignació a regidors serà de 9.900 euros any.

I preguntem: És això mentirà? Tota és informació del plenari i de l’expedient del web.

També hem explicat que tots els regidors cobren el mateix per assistència a òrgans col·legiats. Aprovat en plenari. Ara, és evident, ben cert i sabut per tothom que tots no tenen les mateixes responsabilitats. Els regidors del govern firmen i preparen documents, supervisen factures, gestionen els projecte, decideixen sobre els treballs agrícoles o de la brigada en el terme, decideixen temes de seguretat ciutadana i un llarg etcètera. Al contrari, els regidors de l’oposició no tenen eixes obligacions ni tenen responsabilitats.

Això si, després tots cobren igual. El plenari ha decidit que tant els regidors del govern sense dedicació, amb la seua càrrega de responsabilitat, amb àrees de gestió al seu càrrec i amb dedicació de moltes hores, cobren com els regidors de l’oposició que no en tenen cap de responsabilitat. Tots cobren el mateix: 230 per plenari i 100 per comissió..

Hem dit alguna mentirà en explicar això?


Nosaltres no decidim l’organització municipal. Simplement hem dit que, tal com està muntada, es dóna el cas que, en els grups municipals unipersonals, el seu regidor participa en 5 comissions, en Junta de Portaveus i en plenari: i cobraria  900 euros al més.

Hem dit alguna mentirà? Tenim la culpa de la composició de grups derivada dels resultats electorals?

Perplexos, per tant, ens hem quedat perquè no sabíem que informar a la ciutadania poguera caure tan malament. 


I més perplexos ens hem quedat de que, a un blog, ens vulguen justificar decisions polítiques quan el fòrum és el plenari, on vam vore poques explicacions. No cal, ni volem que cap partit ens justifique les seues decisions i menys quan mai no li les demanem.  I acabem... perquè serà que ens estem recordant de l’aforisme llatí: “Excusatio non petita, accusatio manifesta”? 

 Errats o encertats és la nostra opinió, el nostre punt de vista. No de cap partit. Això que quede sempre clar.