L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de juliol del 2019

"Arrelats", espectacle de dansa i música, avui obri "Sete Sois, Sete Luas" en el Clot de la Font



El Festival "Sete Sois, Sete Luas" que arriba enguany a la seua XXVIIà edició i té a Tavernes com a una de les seus espanyoles obri la programació amb "Arrelats" un fantàstic espectacle de dansa i música que tindrà lloc  a partir de les 20:30h al Clot de la Font.

"Arrelats" és un espectacle amb arrels mediterrànies concebut i creat per a un espai tan singular com és el Clot de la Font. Cinc ballarines, quatre músics i una cantant presentaran diferents càpsules escèniques on cada artista disposarà de la coreografia exclusiva d’una de les cinc ballarines. 


La mirada de l’espectador serà guiada a través de la il·luminació  que,  a poc a poc, descobrirà les diferents actuacions artístiques repartides per l’espai. 

Xaro Arlandis i Esther Meló signen i executen les coreografies amb Marta Vercher, Clàudia Cabanilles i Marina Solanes. Les cinc ballarines estaran acompanyades pel contrabaix de Julio Fuster, la guitarra de Francesc Mifsud Vercher, la flauta travessera d’Àngela Palomares, la bateria i la caixa de Manuel Pedro i la veu d’Eimear O’Hara.