L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 8 de juliol del 2019

Obres en vacances: el col·lector de la platja

 
Les obres del col·lector de la platja han quedat paralitzades amb l'arribada del mes de juliol per no causar molèsties als estiuejants, tal com es va quedar marcat en les condicions del contracte d'execució. Els treballs es reprendran el pròxim octubre i ja fins el mes de juny del 2020, quan de nou es paralitzaran per l'estiu.

Zona primera de treball: completament tancada fins a octubre
Els treballs com hem vingut informat s'iniciaren el passat mes d'abril, amb la planificació general de l'obra i l'execució d'un primer tram del col·lector i vial d'unió de les platges. Actualment l'estat de la zona de treball és el que es pot apreciar en les fotografies: han desaparegut les màquines pesants que eren habitual en la zona, el tram de col·lector executat ha quedat totalment soterrat i es veu la delimitació del vial, a falta de l'asfaltatge que, suposem, es realitzarà com a faena fina.


A l'esquerra, hi ha la zona del col·lector enterrat mentre a la dreta es distingeix la vorera del vial
Si recordem el projecte, cal assenyalar que les dues obres, el vial i el col·lector, s'executen conjuntament i han estat adjudicades a l'empresa Hidraqua. En total, i comptant la part que ha de pagar la Generalitat, importen una inversió de 3 milions i tenen com a objectiu d’eliminar problemes com la inundabilitat i facilitar el trànsit entre les dues platges. 

Aquestes dues imatges són retrospectives, de fa només unes setmanes:  una vista general de la zona de treball i el col·lector ja enterrat, i cobert per una capa de formigó.

El termini total d'execució, segons el contracte, és de 20 mesos, sense comptar el temps d’estiu, quan es paralitzaran les obres per no causar molèsties als estiuejants, com acabem de dir.