L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 880
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.180

dilluns, 7 de juny de 2021

Tavernes ha rebut les dues banderes blaves de les platges i el sender blau per a la Ruta dels Sentits.


Tavernes ha rebut en un acte celebrat a l'Oceanogràfic les dues banderes blaves que onejaran a partir d'ara i durant tot l'estiu a la Platja de Tavernes i platja de la Goleta i també la distinció de Sender Blau per a la Ruta dels Sentits. 

L'alcalde valler Sergi González ha rebut de mans del  president de la Generalitat, Ximo Puig, de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i del president d'AEAC-FEE, José Palacios les distincions que testimonien la qualitat de les aigües i serveis de les nostres platges.

Les dues platges valleres, la de la Goleta i la genèrica Platja de Tavernes, han obtingut per vuité any consecutiu la distinció de bandera blava, i la Ruta dels Sentits obté la de sender blau per sisena vegada consecutiva.