L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 4 de juny del 2021

Tavernes empitjora les dades Covid-19: 4 nous infectats i unas IA que puja fins al 52

 


Seguim oferint dades roïns en el mes de juny: Tavernes ha sumat 4 noves infeccions en l'actualització de la Conselleria de Sanitat després que ja el passat dimarts vam presentar un augment de 6 casos més. Duguem en els escassos quatre dies de juny un total de 10 infeccions noves.
 
Sumem avui divendres 4 nous casos i arribem a un total de 1.304 durant la pandèmia. Ara mateix hi ha 9 casos actius amb la qual cosa ha augmentat la IA per 100.000 habitants els 14 dies, i si setmana passada acabàvem amb 0, aquesta setmana l'acabem amb una IA de 52'16 amb la qual cosa deixem de ser una localitat de risc baix.
 
Només tenim com a notícia positiva en les dades habituals que no hem sumat cap nova defunció i ens mantenim en els 52 totals.
 
Tavernes sembla ser que segueix la tendència que s'observa en els darrers dies al País Valencià, amb  un repunt de les infeccions a l'alça quan  tots confiàvem en seguir amb la línia de setmana passada: 0 (zero) en tots els paràmetres que mesuren la Covid-19 en el dia a dia.
 
I ja ho hem dit: No hem guanyat la guerra al Covid-19. I s'anuncien encara mesures menys estrictes a partir del dia 8 de juny, el dilluns que ve. Apel·lem a la precaució, la responsabilitat i l'acompliment de normes. És per tu mateix, per tots, per Tavernes.

Aquestes són les xifres a dia d'avui
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.304
Noves infeccions: 4
Casos actius: 9 (n'eren 5)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 52'16 per 100.000 habitants ( era de 29)
Defuncions totals: 52