L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 3 de juny del 2021

L'ajuntament repara les baranes del Canal de Defensa i anuncia la renovació de les comportes

 



L'Ajuntament ha procedit a reparar la barana del canal de Pla de Defensa, que ens separa del terme de Cullera, pas previ a una actuació que beneficiarà les comportes que tanquen l'eixida a la mar. 


Les fotografies permeten comprovar el treball fet, però el més interessant és l'anunci de que l'ajuntament va a procedir a renovar les comportes del canal de defensa, una actuació que suposara una inversió de 50.000 euros de les arques municipals.

 

 

Efectes de l'últim gran temporal al canal

 El canvi de les comportes es necessari després dels efectes sobre les mateixes dels últims temporals, quan la gran quantitat d'arena dipositada dins i fora del canal va afectar i trencar barenes i part de les comportes.