L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 3 de juny del 2021

A l'estiu i durant el mes de juliol, l'Escoleta de Conciliació!! Inscripcions a partir del dia 14



L’Ajuntament de Tavernes torna a organitzar l’escoleta de conciliació durant el mes de juliol per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys, és a dir ja hagen cursat primer d’Infantil i estiguen empadronats a Tavernes. Es tracta d’una escoleta integradora i inclusiva que té la finalitat de facilitar la conciliació familiar una vegada finalitze el present curs escolar.

L’horari de l’escoleta de conciliació serà de 9 a 13.30 hores, i es durà a terme en el CEIP Divina Aurora i el CEIP Alfàndec, dos espais grans que garanteixen el compliment de les mesures contra la COVID-19 i permeten desenvolupar qualsevol activitat d’entreteniment i oci educatiu, tant a les aules com al pati. Atenent a la limitació de places, l’adjudicació de l’alumnat en cadascun dels centres educatius seguirà el criteri de proximitat amb el domicili familiar.

Enguany, les famílies que matriculen els seus fills i filles tindran la possibilitat d’escollir l’opció de menjador i, també, la de l’escoleta matinera (de 8 a 9 hores). El preu de l’escoleta de conciliació és de 100 euros per xiquet o xiqueta, i de 90 euros en el cas de germans o germanes.

Les inscripcions es faran de forma telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament els dies 14, 15 i 16 de juny (s’habilitarà un enllaç específic per a fer el tràmit amb certificat digital), i el 17 de juny de forma presencial al Braç Treballador (en horari de 9 a 14 hores). Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 96 282 11 42.