L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 1 de juny del 2021

El mes de juny comença malament: 6 noves infeccions i 5 casos actius a Tavernes


Malament comencem el mes: Tavernes suma 6 noves infeccions en l'actualització de la Conselleria de Sanitat després que el passat dimarts passàrem a la total normalitat. Poc ens ha durat l'alegria de vore la nostra ciutat i terme lliure de la Covid-19!!! 
 
Sumem 6 noves infeccions i arribem a un total just de 1.300 en tota la pandèmia. Tenim actualment, segons Conselleria, 5 casos actius que ara tenim ens han fet també canviar la IA per cada 100.000 els 14 dies, i si dimarts era de 0 (zero) ara és pràcticament de 29 casos per 100.000 habitants, amb la qual cosa ens passem dels 25 que es considera de risc baix.
 
Només tenim com a cohort que no hem sumat cap nova defunció i ens mantenim en els 52 totals.
 
Ho venim dient de fa uns dies en comprovar com la darrera setmana les xifres globals al País Valencià en lloc de seguir una línia a la baixa, iniciaven una pujada amb més casos d'infeccions que les darrers setmanes i un augment de la IA. I això també és el que ara ha passat a Tavernes.
 
No hem guanyat la guerra al Covid-19 tot i que s'han alleugerit les normes. Pot ser per això  contínuament es veuen actituds i comportaments que no estarien dins del que caldria esperar de precaució, responsabilitat i compliment de normes. No és la nostra tasca sermonejar a ningú, però les dades a Tavernes canten, i avui som l'única localitat de la Valldigna que presenta casos nous i una IA que no és 0 (zero). 
  
Aquestes són les xifres a dia d'avui
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.300
Noves infeccions: 6
Casos actius: 5 (n'eren 0)
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 29 per 100.000 habitants ( era de 0)
Defuncions totals: 52