L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 3 de juny del 2021

El Festival Iboga Summer se suspén per enguany i s'anuncia del 27 al 30 de juliol del 2022

 

 

Iboga Summer Festival s'ajorna de manera definitiva al 2022, segons un comunicat que l'organització va donar a conéixer ahir per la vesprada. El festival que s'havia de celebrar a Tavernes entre el 27 i el 30 de juliol, i on el cap de cartell era  Goran Bregovic, acompanyat d'artistes com Talco o Eskorzo s'ajorna fins el 2022 en base a les restriccions sanitàries que regulen l'aforament dels concerts. La nova data serà entre el 27 i el 30 de juliol de l'any vinent.

Goran Bregovic

 

L'organització ha remés un comunicat informatiu, que publiquem traduït:

"Ha arribat el moment de prendre una decisió sobre els nostres plans d'aquest estiu i la nostra és ajornar novament la vuitena edició d'Iboga Summer Festival, aquesta vegada al 27, 28, 29 i 30 de juliol del 2022.

En els últims dies i setmanes hem vist com des del govern s'alteraven les mesures de contenció i canviaven regulacions per a les reunions. I encara que s'estan realitzant proves pilot i obrint la possibilitat a celebrar esdeveniments amb majors aforaments que fa uns mesos, continuen sent insuficients per al nostre volum i massa restrictives per a la nostra mena d'esdeveniment.

Per part nostra i amb tot el trastorn que això suposa, hem pres aquesta difícil decisió basada en la responsabilitat i a favor de la seguretat . Esperem poder reunir-nos per fi l'estiu que ve per a gaudir de la música i la platja sense restriccions com la màscara, la distància de seguretat o l'obligatorietat d'estar sentad@s".

L'organització dóna la possibilitat de triar el cap del cartell que acompanyarà a Goran Bregovic en el festival del 2022.  Així, ha llançat una enquesta que ajudarà a decidir quin artista acompanyarà com a cap de cartell en Iboga Summer Festival 2022 i per a triar-lo només cal seleccionar-lo i introduir l'email associat a l'entrada.