L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 11 d’agost del 2019

Xiomara Abelló va actuar a Sant Llorenç dins del marc del festival "Sete Sois Sete Luas"



El festival “Sete Sois, Sete Luas” va oferir ahir al paratge de Sant Llorenç la segona actuació de la temporada amb el protagonisme de Xiomara Abelló, la cantautora valenciana que ha rebut el darrer any distincions, com el premi per votació popular en el concurs “Cantautors amb la veu petita” en el 2018, dintre del Petit Festival de Benicarló, així com en el Certamen de Joves Cantautors Ciutat de Xàtiva. Un concert i una actuació de la cantautora de Castelló senzillament genial.



Graduada en guitarra de Jazz pel Conservatori Superior de Música de València, formada en guitarra clàssica i llicenciada en Filologia Anglesa, Xiomara Abelló ha treballat amb formacions de diferents estils que van des de la música tradicional cubana, la música brasilera i el teatre musical fins a la cançó d’autor, en que se’ns va oferir ahir.





Xiomara Abelló va girar una bona part de la seua actuació al voltant del seu primer treball com a cantautora “Entre teles”, dedicat com deia a la seua iaia que era modista. Cantant intimista i personal, ens va parlar en la presentació de les cançons dels seus somnis, els que no li agraden i fa fugir i demanava fer neteja dels mals pensaments i del passat. “Avui es dia de neteja” deia mentre demanava el suport del públic assistent per als cors. 


 
Majorment les obres són pròpies, excepte “Deserta el fosc” a partir d’un poema de Martí i Pol i on en animava, com diu el poema a eixir del fosc i anar a la llum i viure. Van agradar molt als assistents “Pena, aigua, aire” i “Ideal”, una "jácara" argentina sobre tot allò que solem idealitzar.


  
Un magnific recital que calia seguir amb atenció per gaudir-lo, que tot no és fer-se la foto i desaparéixer. I estar tot el concert, amb bona atenció i fruir,  és el que feren l’alcalde, Sergi González, i altres membres del govern municipal de Compromís.

Us oferim un reportatge fotogràfic més complert en el nostre perfil de facebook

 https://www.facebook.com/lacotorradelavall.noticies.3