L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 21 d’agost del 2019

Resultat de la Campanya del Quilo de Càritas Interparroquial



El passat cap de setmana, 17 i 18 d’agost, Càritas Interparroquial va realitzar la tradicional "Campanya dels quilos" a la platja de Tavernes. Una iniciativa que va començar fa 12 anys amb la intenció d’ampliar el marge de conscienciació social i arribar no sols als veïns o veïnes de Tavernes sinó a tots els que passaven les seues vacances a les nostres terres. 


La nota de premsa de Càritas Interparroquial informa que els resultats sempre han estat extraordinaris i si bé anat minvat la quantitat de productes aportats, ha augmentat el suport econòmic aportat; un fet que ha permès comprar els productes més necessaris per a l’Economat i a més destinar diners a altres projectes de Càritas: Alfabetització, reforç escolar, assessorament jurídic, formació i ocupació laboral...
Enguany, a la Capella de Santa Maria de la Valldigna, s'ha aconseguit recaptar 1.865 euros i 150 quilos, que sumats als arreplegats a les parròquies i als aportats per altres entitats sumen uns 550 quilos. 


Càritas Interparroquial de Tavernes agraeix agrair la participació sempre solidària del nostre poble i dels veïns que ens visiten, agraïm el recolzament del nostre Ajuntament en tots aquells recursos que hi necessitem i als mitjans de comunicació per donar difusió a les nostres tasques. 


 
El pròxim dissabte, 24 d’agost, hi haurà una degustació dels tradicionals bunyols de carabassa fets per les bunyoleres solidàries, un bunyols fets amb el cor i que són el punt final de totes les activitats realitzades per Càritas al llarg de l’estiu.

Us esperem a l’avinguda de la Marina, a l’entrada de la Capella de Santa Maria de la Valldigna. !!!!