L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

divendres, 2 d’agost del 2019

Vandalisme al Parc del Molló de la platja de la Goleta



El vandalisme és defineix com la tendència a destruir, a fer malbé, només pel gust de fer mal o per demostrar força davant altres, i els afectats són sempre els bens públics o qualsevol patrimoni municipal, cas del mobiliari urbà. En actuacions com aquestes no es pot dir que hi ha ignorància: no pensem que ningú destrosse els fanals, o com l'altre dia els bancs i taules de pedra del Clot de la Font i diga que no sap que estava fent-ho mal, que done com a excusa la ignorància.

Els vàndals n'han tornat a fer de les seues i, en aquesta ocasió, han estat els fanals del Parc del Molló. Les fotografies parlen solen i el solatge de vidres trencats per terra, més encara. Suposem que hauran trencat els fanals a pedrades i com sempre passa, ningú no els ha vist ni en sap res. 

I després hi ha gent que, davant aquests fets, donen com a única resposta el criticar l'Ajuntament i demanar que posen més policies de vigilància, i fins i tot, si cal - com hem arribat a escoltar- una parella a cada punta de carrer en el poble i platja.

No pensem que eixa siga la solució, sinó que més bé passa més pel civisme i la conscienciació de que cal cuidar el mobiliari urbà com a cosa que és de tots.