L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dilluns, 12 d’agost de 2019

Avui al Parc de la Goleta "Med-Arab-Jewish 7 Sois Orkestra" en el festival "Sete Sois, Sete Luas"


MED-ARAB-JEWISH 7SÓIS ORKESTRA


(França, Israel, Itàlia, La Reunió, el Marroc, Portugal)
A les 22'30 Hores


La nova creació artística original 2019 del Festival Sete Sóis Sete Luas "Med Arab Jewish 7Sóis Orkestra" es proposa per a promoure el diàleg intercultural, gràcies a la presència de músics jueus, musulmans i cristians, representatius dels tres móns culturals i religiosos típics del Mediterrani i del sud d'Europa.

Aquesta creació vol, per tant, contribuir a l'aproximació entre les diferents cultures mediterrànies i compta amb la participació de 6 prestigiosos mestres representatius de 6 diferents cultures de les dues ribes del Mediterrani.
Són Arnaud Cance (França) a l'acordió i percussions, Stefano Saletti (Itàlia) al bouzouki, Harry Peregone (La Réunion) a les percussions, Soukaina Fahsi (el Marroc) a la veu i Carlos Menezes (Portugal) al baix. 
Producció original del Festival Sete Sóis Sete Luas estrena en Espanya.

Cap comentari: