L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 d’agost del 2019

Vandalisme gratuït un any més, amb repetició del mateix



"Segurament els molestaven les casetes. Els feien nosa les casetes on es canvia la gent, vore-les tan noves. Els fa nosa que l'Ajuntament done el millor servei possible als usuaris de la platja. Igual els molestava a la vista vore les casetes noves i... a trencar-les! Vandalisme dur i pur, sense cap utilitat i benefici. Cap de respecte el mobiliari urbà i les instal·lacions que són de tots i paguem tots amb els nostres impostos".  



Sí, encara que us semble rar, hem copiat literalment el text d'una noticia que vam publicar l'estiu passat. Les fotografies són d'enguany. Tot el primer paràgraf el vam publicar l'any passat, a l'estiu, quan alguns vàndals van fer el mateix que han fet enguany: van trencar les portes de les casetes, van trencar fins i tot els marcs de les portes, que es veuen llançades per l'arena en una caseta i en una segona van trencar els panys per obrir-la.



Un any darrere any, repetim de vegades les mateixes històries de vàndals i vandalisme efectuades per gent que no respecte res de les instal·lacions públiques municipals. No cal ja dir res més.