L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 d’agost del 2019

L'ajuntament habilita una zona d'aparcament en el solar Sareb entre Sant Josep i Sant Pere

 
L'Ajuntament iniciarà en breu el marcatge de les places d'aparcament en el solar del Sareb situat entre els carrers Sant Josep i Sant Pere. Una part d'aquest solar serà destinat a aparcament de vehicles i en altra la previsió del govern municipal és instal·lar una zona d'esplai i usos infantils, a més de mobiliari urbà.

 


El govern de Compromís va estar gestionant durant més d'un any amb els responsables del Sareb la cessió dels solars, cosa que es va aconseguir fa uns mesos. La cessió te la condició que els solars s'han de destinar a usos municipals i de gaudi dels veïnat de la zona, i amb el compromís de netejar i mantindre el terreny, així com instal·lar elements que no representen estructures fixes i siguen desmuntables en el dia que el solar torne a la propietat.

en aquesta primera fase s'habilitarà la zona d'aparcament i després es construirà la zona infantil amb elements perfectament desmuntables i que podran instal·lar-se en altres llocs del poble.