L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 9 d’agost del 2019

PLENARI D'AGOST 2019: S'aproven les festes locals del 2020, vespra de Sant Josep i Sant Vicent Ferrer



El consistori va determinar en el plenari d'anit que els dos dies de festa local per al 2020 seran el 18 de març, vespra de Sant Josep, i el 20 d’abril, festivitat de Sant Vicent Ferrer.

La proposta de la regidora de Festes, Encar Mifsud, del govern municipal de Compromís va ser aprovada, amb l'única abstenció del PSOE, que va indicar estar d'acord amb les festes però que ells sempre havien recolzat la potenciació de les festes locals amb un dia de festa local, i això no es contemplava en la proposta. No obstant, no van fer cap proposta de quina de les dues festes proposades (18 de març o 20 d'abril) s'havia de suprimir per designar un dia de festes del poble.

La determinació dels dies festius per al 200 s'efectua a sol·licitud de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per tal d'incloure-les en el calendari laboral oficial de l'any que ve i que serà publicat en el DOCV. Recordem que les dues dies de festivitats locals tenen caràcter de "no recuperable".