L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 14 d’agost del 2019

No hi ha massa trellat ni civisme en alguns


Van trencar una de les reixetes de ventilació de l'aparcament municipal de la porta d'entrada. Així la van deixar.

L'Ajuntament va procedir a reparar-la i per tal de que no la trencaren més, va procedir a canviar l'existent de làmines metàl·liques per una nova, tota d'obra. Així va quedar la reparació.


Però tot sense resultat: al cap de pocs dies ja hi ha que ha trencat un fragment de la nova reixeta, tot i que és d'obra. 


Ara vindran els de sempre i diran que l'Ajuntament usa material roín, que no ha usat una reixeta de gran qualitat, sinó més bé al contrari... però clar, la reixa  no es trenca per ella sola, sinó hi ha algun/alguns individus que actuen per a trencar-la. 

Poc trellat i poc de civisme!!!