L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 10 d’agost del 2019

Formació teòria de l'alumnat del taller "Et Formem" i millora del viver





L’alumnat de les dues especialitats del taller "Et Formem" "Espais en Verd II de Tavernes" està rebent la formació teòrica dels corresponents mòduls i unitats formatives i realitzant els primers exàmens. 



Aquest taller forma part del programa "Labora" i per al qual, com ací informarem, el govern de Compromís ha aconseguit una subvenció de 267.610 euros de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.



 D'un altra banda cal destacar que des del del començament del taller en juny, l’alumnat del modul de jardineria ha estat realitzant treballs de millora del viver. 


Així, entre aquests treballs es va efectuar una neteja general de l’espai i es va realitzar alguns treballs de maçoneria i, desprès es portaren a cap treballs de trasplantament i de cura de les plantes.