L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 d’agost del 2019

Abonament de 25 euros per als vallers/es en el Mediterránea Festival


 El dia 23 i 24 els vallers i les valleres, junt els visitants, podran gaudir a la platja de la bona música de la segona edició del Mediterrània Festival i, a més a més, amb una bona novetat afegida: aquells que estiguen empadronats a la nostra ciutat podran assistir-hi amb un abonament especial de 25 euros, segons ens ha informat el regidor de festival, Josep Llácer. En la foto, preparatius ahir dels escenaris principals.

A poques dies per iniciar la gran festa musical d’agost l’activitat de preparació és frenètica i cal indicar que enguany i com a gran novetat, els concerts se celebraran de manera alternativa en dos grans escenaris i, a més, hi haurà un tercer escenari per actuacions dels DJ´s. 



L’organització ha condicionat dues grans parcel·les amb gespa natural, amb una capacitat per 5.000 persones. Tota l’explanada on s’ubiquen les instal·lacions estan molt prop de la mar, a uns escassos centenars de metres, amb la qual cosa els visitants podran també gaudir de les bondats i bones condicions de la nostra platja. El recinte disposarà d’una variada oferta gastronòmica amb diferents food trucks, amb opcions per a celíacs i vegans. 

Treballs de muntatge ahir mateix
L’organització ha previst allotjament en tendes de campanya muntades i serveis extres, a més dels allotjaments i lloguers que ofereix la platja, i fins i tot, l’oferta d’hotels i càmpings en altres localitats pròximes de la Safor-Valldigna. Sense oblidar serveis com taquilles, dutxes, serveis mèdics, banys portàtils i diverses zones d’aparcament públic. Tot per intentar assolir una nova fita quan a presencia d’assistents: l’organització espera penjar el cartell de “tot venut” i que l’afluència puga estar al voltant de les 30.000 persones.

Serveis
Dispositius d'emergència
El Mediterránea Festival ja ha confirmat el cartell on hi ha la presència del cantant Iván Ferreiro, el grup de DJ Bitches Deejays, Love of Lesbian, Sidecars, Miss Cafeina, Second, Alfred García, SFDK, Juanito Macandé, Varry Brava, Els Zigarros, Despisteu-vos, Full, Luc Loren, Brian Van Andel, Ñekü, Pol 3.14, Julieta 21... i sense oblidar la presència de dos protagonistes vallers, de la terreta: Quino Costa i “Particula”. 



El festival té previst iniciar els concerts el pròxim divendres, dia 23, i serà a partir de les 6 de la vesprada quan començarà l’esdeveniment musical que té de protagonista la música indie-rock que es repeteix en la nostra platja després de l’exitosa estrena de l’estiu passat.