L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 8 d’agost del 2019

PLENARI MUNICIPAL AGOST 2019: Comissions municipals i regidors membres que les integren


L’alcalde, Sergi González, va donar compte al plenari de la composició definitiva de les comissions informatives municipals d’acord amb les designacions efectuades pels distints partits dels membres vocals, titulars i suplents, que els representaran en cadascuna de les 5 comissions existents en l’actua legislatura.

Cada comissió està formada per 9 membres i la presència va en consonància amb els resultats electorals municipals  (4 de Compromís, 2 del PP, 1 del PSOE, 1 de Ciudadanos i 1 de L’Esquerra).  

Tal com es va aprovar en un plenari anterior, cadascun dels vocals assistents a les comissions percebrà 100 euros, amb la qual cosa el cost per a les arques municipals és de 900 euros per cadascuna, un total de 4.500 euros per les cinc comissions informatives existents.

A continuació, i perquè els veïns en tinguen coneixement i puguen sempre preguntar al regidor que consideren de cada comissió, us informem tant del nom i responsabilitats de les 5 comissions com dels membres regidors, titulars i suplents, de cadascun dels partits que integren el consistori, segons s'has publicat en el web municipal.