L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dissabte, 24 d’agost de 2019

Càritas Interparroquial proposa un tast i venda de bunyols casolans com a cloenda de les activitats d'estiu

Avui dissabte, 24 d’agost, Càritas Interparroquial ha preparat una degustació dels tradicionals bunyols de carabassa i que estaran elaborats per les bunyoleres solidàries de l'entitat, un bunyols fets amb el cor i que són el punt final de totes les activitats realitzades per Càritas al llarg de l’estiu.
La paradeta de venda estarà a l’avinguda de la Marina, a l’entrada de la Capella de Santa Maria de la Valldigna i tant els veïns com els visitants de la platja podran tastar i comprar aquest producte artesà en la seua expressió més genuïna, elaborats a l'estil casolà de sempre de Tavernes. No s'ho perdeu!!


Cap comentari: